Er zal ongetwijfeld interesse zijn, maar wij staan daar heel ontspannen in

"Er zal ongetwijfeld interesse zijn, maar wij staan daar heel ontspannen in"

13-12-2017 19:49
12

Erik ten Hag staat 'heel ontspannen' tegenover een mogelijk vertrek van Zakaria Labyad. De spelbepaler van FC Utrecht zei deze week dat er 'wel iets gaat gebeuren' op transferfront. Hij wil naar de top-drie in Nederland.

"Daar kan ik toch geen antwoord op geven?", reageert Ten Hag desgevraagd bij FOX Sports. "Ik weet er niks van. Iedereen weet: Zakaria kan op een veel hoger niveau spelen. Er zal ongetwijfeld interesse zijn, maar wij staan daar heel ontspannen in. Wij zijn heel blij dat hij bij ons is."

Wedden

Meer odds

Ten Hag, die naast trainer ook technisch manager is in Utrecht, wil er alles aan doen om zijn ploeg in de winter bij elkaar te houden. "Sterker nog, als het kan willen we er nog één of twee toevoegen. Maar soms zijn dingen niet tegen te houden. Mocht het gebeuren. Maar ik ga ervan uit dat Zakaria Labyad ook na de winter speler is van FC Utrecht."

"Ik wil absoluut nog een keer naar het buitenland. Dat wil ik zeker", zei Labyad bij Bij Andy in de auto. "Een mooie club in een mooie competitie... Maar ik wil eerst nog wel een stap maken in Nederland, naar een topclub. Ik kan niet veel verklappen, maar er gaat misschien wel wat gebeuren."