'Eigenwijze' Ziyech knipoogt naar Hans Kraay: Dat mag jij vinden

'Eigenwijze' Ziyech knipoogt naar Hans Kraay: "Dat mag jij vinden"

17-12-2017 19:15
37

Hakim Ziyech kan het binnen het veld goed vinden met Lasse Schöne en Frenkie de Jong. De spelmaker van Ajax ziet zelf ook dat de samenwerking met zijn medespelers prima loopt.

"We doen ons best en kunnen elkaar goed vinden. Dat laten we de laatste weken zien op het veld. Je merkt snel dat we het naar ons zin hebben", zegt Ziyech voor de camera van FOX Sports."Je moet genieten van het spel, maar ook serieus en gefocust zijn. Moet ik meer lachen? Dat mag, maar ik ben liever gefocust en geconcentreerd."

"Je wilt dat ik meer lach? Dat kan ik begrijpen, maar uiteindelijk gaat het om de resultaten en dan moet je negentig minuten lang geconcentreerd zijn." FOX-verslaggever Hans Kraay jr. zegt dat Ziyech nu weer een 'eigenwijze Marokkaanse international is'. Ziyech knipogend: "Dat mag jij vinden."

Ziyech speelde tegen AZ een goede wedstrijd en strooide hier en daar met fraaie passjes. "De pass van de dag? In de tweede helft. Die van mij op Schöne volgens mij. In de eerste helft waren er ook een paar goede. Gaan we het nu over m'n mindere punten hebben? Nou, kom maar op dan. Soms verloor ik de duels te makkelijk, maar over het algemeen was het wel redelijk."