AZ'er baalt van Huntelaar: 'Ineens valt hij, de scheidsrechter wordt beïnvloed'

AZ'er baalt van Huntelaar: 'Ineens valt hij, de scheidsrechter wordt beïnvloed'

18-12-2017 10:06
95

AZ-verdediger Pantelis Hatzidiakos baalt stevig van de makkelijk gegeven strafschop voor Ajax. De bal ging op de stip, nadat hij licht contact maakte met Klaas-Jan Huntelaar. Lasse Schöne schoot vanaf elf meter raak.

In de eerste helft voorkwam Hatzidiakos meermaals een tegengoal. "De eerste helft haal ik twee, drie ballen van de lijn. In de tweede helft heb ik pech dat de scheidsrechter fluit", zegt de verdediger tegen Voetbal International. Hij is het absoluut niet eens met de beslissing van Danny Makkelie. "Ik denk dat er heel weinig was om een penalty voor te geven. Ik hoop dat hij het ook terugziet."

"De bal was aan hun linkerkant en ze wilden voorgeven", blikt Hatzidiakos terug. "Huntelaar staat voor mij en ik houd hem gewoon bij me. Dat is heel normaal, maar hij valt ineens. De scheidsrechter wordt daardoor beïnvloed. Wat mij betreft was het heel weinig. Ik heb hem niet naar de grond getrokken of wat dan ook, ik houd hem gewoon bij me. Heel normaal."

Dat het een schwalbe was van Huntelaar, durft de Nederlandse Griek echter niet te zeggen. "Ik heb geen idee. Ik heb het nog niet teruggezien, ik zou het niet weten."