Opmerkelijk moment in Premier League: Dat heb ik echt nog nooit gehoord

Opmerkelijk moment in Premier League: "Dat heb ik echt nog nooit gehoord"

26-12-2017 21:23
3

David Moyes was na afloop van Bournemouth-West Ham United niet blij met scheidsrechter Bobby Madley. In de slotseconde maakte Bournemouth 3-3, werd de goal in eerste instantie afgekeurd vanwege buitenspel, maar later alsnog goedgekeurd. Ook leek doelpuntenmaker Callum Wilson de bal met zijn hand binnen te werken.

Moyes denkt dat West Ham beroofd is omdat Madley van gedachten is veranderd. De grensrechter vlagde voor buitenspel, maar even later kwam de 3-3 toch op het scorebord te staan. "Als hij zijn vlag omhoog steekt, waar zou dat dan voor kunnen zijn? Buitenspel? Je kunt zeggen dat het daarvoor is", aldus een cynische Moyes na afloop van de wedstrijd. "Ik kan hem het voordeel van de twijfel geven wat buitenspel betreft, maar dat kan ik niet als hij met zijn hand scoort. Gewoon niet."

"Hij vlagde alleen voor buitenspel, dus als je dat overrulet zeg je eigenlijk dat het niet uitmaakt dat hij de bal met zijn hand in het doel werkt. Ik herinner me dat hij hij zei dat de grensrechter alleen zijn vlag omhoog stak om de aandacht op het moment te vestigen, maar dat heb ik echt nog nooit gehoord. Kijk, liever praat ik niet over scheidsrechters. Ik vind dat ze goed werk leveren in dit land. Het is lastig werk, maar dit was erg kostbaar voor ons."

Bekijk hier het moment waar Moyes op doelt.