Ajax-woordvoerder bevestigt: winteraankoop het liefst mee op trainingskamp

Ajax-woordvoerder bevestigt: winteraankoop het liefst mee op trainingskamp

03-01-2018 14:16
61

Ajax hoopt de komst van Nicolás Tagliafico snel af te ronden. De 25-jarige linksback van Independiente moet deze week in Amsterdam landen voor een medische keuring.

Dat meldt Nu.nl. De transfer van Tagliafico leek de laatste dagen van 2017 in een stroomversnelling te komen, maar inmiddels is het al een paar dagen relatief stil. Ajax hoopt desondanks nog steeds snel spijkers met koppen te kunnen slaan. Tagliafico wordt deze week in Amsterdam verwacht.

Het is de bedoeling dat Tagliafico na de keuring een meerjarig contract signeert. Als dat voor maandag gebeurt, kan hij mee naar het trainingskamp in Portugal, bevestigt een woordvoerder van de Amsterdamse club aan Nu.nl. Het medium schrijft dat het verkrijgen van een werkvergunning nog wel een probleem kan worden.

Vorige week meldden De Telegraaf en Voetbal International dat Ajax en Independiente een akkoord naderen over de transfer van Tagliafico. Hij kost naar verluidt een bedrag tussen de 4 en 5,4 miljoen euro. Bij Ajax moet de enkelvoudig international van Argentinië de problemen op de linksbackpositie oplossen.

Lees ook:  Ajax gaat 'Argentijnse Lahm' strikken: kleine aanvoerder en WK-kandidaat