'Ben erg tevreden over hoe het voor de winterstop is gegaan bij Heerenveen'

'Ben erg tevreden over hoe het voor de winterstop is gegaan bij Heerenveen'

dinsdag 9 januari 2018 om 20:10

Henk Veerman hoopt dat sc Heerenveen in de tweede seizoenshelft een stuk stabieler is dan in de eerste seizoenshelft. De cultspits is van mening dat de Friezen beter kunnen dan ze tot nu toe hebben laten zien.

"Laten we hopen, dat we een manier vinden om dat wel in ons spel te krijgen", zegt Veerman tegen De Telegraaf. "Het heeft, denk ik, wel wat te maken met de jeugdigheid van de ploeg. Daarnaast willen we altijd van voetbal uitgaan, de beste ploeg op het veld zijn. Dat gaat gepaard met risico's. Dan kan het kwartje ook de verkeerde kant uitvallen. Voor de winterstop is dat te vaak gebeurd. We werken nu keihard om dat eruit te krijgen."

Veerman begon het seizoen bij Heerenveen op de bank, maar stond de laatste drie wedstrijden voor de winterstop in de basis. Daarin maakte hij drie doelpunten. "Ik ben erg tevreden over hoe het voor de winterstop is gegaan. Ik denk wel, dat ik op die lijn kan doorgaan. Laten we het hopen. Maar het is aan de trainer (Jurgen Streppel, red.)."

Plaats een reactie

Maxidi +3123
dinsdag 9 januari 2018 om 20:13
Held, Deze vent is goed genoeg voor iedere subtopper en dus ook voor Heerenveen
Vind ik leuk
JohanD +395
dinsdag 9 januari 2018 om 20:15
Gun t m van harte onze Henk, maar eigenlijk ook maar een beperkte speler die alleen een bal kan koppen omdat niemand Zo groot als hem is
Vind ik leuk
jobbes +53
dinsdag 9 januari 2018 om 20:17
Zelden zoiets onzinnigs gehoord. Veerman is een van de snelste spelers in de selectie van Heerenveen. Inderdaad kopsterk en heeft zijn lengte mee. Daarnaast is het een rustige spits die niet in paniek raakt voor de goal. Zoals Maxidi zegt is deze held goed genoeg voor iedere subtopper in Nederland! :)
Vind ik leuk
dinsdag 9 januari 2018 om 20:25
Lijnen moet je snuiven
Vind ik leuk
forza nec +1139
dinsdag 9 januari 2018 om 20:30
Daar ben ik het mee eens lekker rustaag high
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Ben erg tevreden over hoe het voor de winterstop is gegaan bij Heerenveen'