Lastige situatie bij Vitesse: Anders was ik hier niet meer geweest

Lastige situatie bij Vitesse: "Anders was ik hier niet meer geweest"

11-01-2018 22:52
11

Luc Castaignos aast op meer speelminuten in de tweede seizoenshelft bij Vitesse. De Arnhemmers spelen meestal met Tim Matavz in de spits, waardoor Castaignos weinig aan bod komt.

"Ik zie het positief en heb meer minuten gemaakt dan bij Sporting", zegt een optimistische Castaignos tegen Omroep Gelderland. "Het gaat om de vooruitgang die ik daarin moet boeken. Tim doet het goed en hij speelt. De momenten die ik heb gekregen wil je het laten zien. Indruk maken. Dat is soms wel en soms niet gelukt. Of ik genoeg mijn kansen krijg? Vanaf de bank kun je niets creëren. De trainer maakt keuzes, dus daar laat ik me liever niet over uit. Ik ben ook niet degene die daar iets over moet zeggen."

Castaignos blijft hopen op een kans onder Henk Fraser. "Ik kan bij de pakken neerzitten en negatief gaan doen, maar daar heb ik niks aan. Ik ga dus door waar ik mee bezig ben. Ik ben hier gekomen om te spelen. Daar ben je ook topsporter voor. Mentaal gaat alles goed, ik heb er nog vertrouwen in en zie nog perspectief. Anders was ik hier niet meer geweest."