Ten Hag blijft gecharmeerd van Ajax-doelwit: Mijn mening is niet veranderd

Ten Hag blijft gecharmeerd van Ajax-doelwit: "Mijn mening is niet veranderd"

19-01-2018 15:32
50

Erik ten Hag is ook als trainer van Ajax gecharmeerd van Zakaria Labyad. De veelscorende spelmaker van FC Utrecht staat naar verluidt in de belangstelling van de Amsterdamse club.

Ten Hag wil niet zeggen dat Labyad wat hem betreft naar Ajax mag komen. Wel blijft hij vol lof over de Marokkaanse international. "Toen ik bij Utrecht zat heb ik al gezegd, ook omdat ik hem al vanaf zijn zestiende ken, dat hij minimaal top-drie in Nederland kan spelen en ook in een grote competitie uit de voeten kan", aldus de Ajax-trainer vrijdag op de persconferentie voor de Klassieker.

"Mijn mening is daar niet aan veranderd nu ik bij Ajax ben", vervolgt Ten Hag, die niet kwijt wil of Labyad ook daadwerkelijk naar Amsterdam verhuist. "Hij zou ook bij Ajax kunnen spelen."

Labyad werd vorige week vrijdag door Voetbal International voor het eerst in verband gebracht met een overstap naar Ajax. "Er zijn meerdere clubs die concrete belangstelling hebben. Het is nu aan mij en aan de club waar ik me goed bij voel. Het gaat om clubs uit Nederland en uit het buitenland", zei hij donderdagavond voor de camera van RTV Utrecht.