Natuurlijk wil ik naar Ajax, maar ook naar Feyenoord, PSV of het buitenland

"Natuurlijk wil ik naar Ajax, maar ook naar Feyenoord, PSV of het buitenland"

20-01-2018 00:04
42

Zakaria Labyad geeft toe dat hij graag naar Ajax zou willen, maar ook Feyenoord en PSV spreken hem aan. De middenvelder sluit niet uit dat hij zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht gespeeld heeft.

Labyad werd vorige week door Voetbal International gelinkt aan Ajax. "Natuurlijk wil ik naar Ajax, maar ook naar Feyenoord, PSV of het buitenland", zegt Labyad tegen Voetbal Inside. "Je wilt altijd een stap omhoog maken en jezelf verbeteren. Het is een ultieme kans om aan te sluiten bij een van de drie topclubs zodat je een betere voetballer wordt. Of Ajax aan me trekt? Ik weet het niet. Ten Hag heeft gezegd dat hij gecharmeerd van me is. Ik lees ook dingen in de media. Het is aan mij om uiteindelijk de stap te maken."

Labyad kan geen duidelijkheid geven over zijn toekomst. "Ik kan niet in de toekomst kijken. Ik weet niet wanneer clubs een akkoord hebben of wanneer ze zich melden. Zolang ik speler van Utrecht ben, doe ik stinkend m'n best hier. Misschien krijgen ze morgen wel een bod dat ze niet kunnen afslaan, dan is het aan mij om daarheen te gaan."