'Ten Hag en Schreuder schrokken echt van wat ze aantroffen bij Ajax'

'Ten Hag en Schreuder schrokken echt van wat ze aantroffen bij Ajax'

12-02-2018 21:43
83

Erik ten Hag en Alfred Schreuder wilden de spelers van Ajax zeer intensief laten trainen, maar 'schrokken van wat ze aantroffen' na het ontslag van Marcel Keizer. Dat heeft Voetbal International laten weten bij FC Afkicken.

"Freek Jansen (een Ajax-watcher van Voetbal International, red.) zei dat ze onder Ten Hag echt hard trainen en dat dat echt een groot verschil is met Keizer. Maar het is topsport, mag het even?", zegt VI-verslaggever Stef de Bont. Enkele Ajacieden gaven al snel toe dat er onder Ten Hag inderdaad harder, intensiever en vooral langer getraind wordt.

Presentator Neal Petersen heeft iets soortgelijks gehoord van Jansen. "Dat heb ik ook van Freek gehoord. Ten Hag en Schreuder schrokken echt van wat ze aantroffen. De intensiteit van de trainingen die zij wilden, kon nog niet. Dus die hebben even gas gegeven."

Ten Hag is nu vijf wedstrijden bezig bij Ajax. Daarvan won hij er vier, tegen FC Utrecht werd met 0-0 gelijkgespeeld. Afgelopen zondag werd er met 2-1 van FC Twente gewonnen, waardoor de achterstand op koploper PSV zeven punten blijft.