'Hij is geliefd bij FC Utrecht, dus alleen maar goed als hij ons komt versterken'

18 februari om 16:04

Sander van de Streek ziet een terugkeer van Ruud Boymans naar FC Utrecht wel zitten. De middenvelder hoopt de spits snel te kunnen verwelkomen.

"Nee, ik heb hem nog niet gesproken", zegt Van de Streek voor de camera van FOX Sports. "Hij is geliefd in Utrecht, dus het is alleen maar goed als hij de ploeg komt versterken. Ik heb hem nog niet gezien en hij heeft zich ook nog niet gemeld."

Boymans heeft kunnen zien hoe Utrecht zondagmiddag met 1-4 te sterk was voor Roda JC. Van de Streek was verantwoordelijk voor twee doelpunten. "Ik zag dat hij over de lijn was, maar dacht eerst dat de grensrechter vlagde voor buitenspel", zegt de middenvelder over zijn eerste goal. "Ik dacht dat hij daarvoor vlagde. Er was even twijfel, maar gelukkig telde die. Een lekker doelpuntje."

Ook Van de Streek valt op dat Utrecht goed draait onder Jean-Paul de Jong. "We trainen keihard met z'n allen. De gezichten staan dezelfde kant op. Dat zijn kreten die je altijd hoort, maar wel op ons van toepassing zijn. We strijden met het team voor iedere meter. Op het laatst had ik het zwaar, merkte ik ook conditioneel. Je geeft alles, maar het is dan lekker dat de wedstrijd al beslist is.

Lees ook: Boymans nadert Eredivisie-rentree: 'Zin om daar te vlammen'