Van Persie beoordeelt ruzie: Of het erg is? Je hoopt dat het niet gebeurt

Van Persie beoordeelt ruzie: "Of het erg is? Je hoopt dat het niet gebeurt"

23-02-2018 13:13
17

Robin van Persie heeft zich vrijdag als eerste Feyenoord-speler uitgelaten over het opstootje tussen Steven Berghuis en Sven van Beek tijdens een openbare training. Hij had het liever niet zien gebeuren.

Van Persie was al binnen toen Berghuis en Van Beek slaags raakten, maar heeft de beelden van RTV Rijnmond uiteraard gezien. "Ik stond niet op het veld bij de aanvaring tussen Berghuis en Van Beek. Ik heb de beelden wel teruggekeken", vertelt Van Persie aan het Algemeen Dagblad.

"Die dingen gebeuren. Of het erg is? Je hoopt dat het niet gebeurt. Belangrijk is de reactie na afloop en die was gelukkig goed", vervolgt de teruggekeerde spits. "Die dingen gebeuren niet vaak. Maar ze gebeuren wel. Vaak is het op besloten trainingen. Maar aan andere kant, dan lekte het toch wel uit gek genoeg."

Feyenoord is niet van plan Berghuis en Van Beek te straffen voor het opstootje. De verwachting is dat het duo zondag 'gewoon' in de basiself staat voor de Eredivisie-topper tegen PSV in De Kuip. Of Van Persie dat ook kan zeggen, is nog de vraag.