'Ik sta altijd open voor de bondscoach en met Ronald Koeman al helemaal'

23 februari om 15:37

Ronald Koeman heeft vrijdag een hapje meegegeten bij Feyenoord. Dat laat Giovanni van Bronckhorst weten. De Oranje-bondscoach is op tournee langs clubs en potentiële internationals.

Koeman werd dinsdag gesignaleerd bij Bayern München - Besiktas en lunchte donderdag mee bij AZ. Vrijdag was het de beurt aan Feyenoord. De Rotterdamse club heette Koeman van harte welkom en maakte het mogelijk dat de oude trainer een besloten training kon volgen.

Later schoof Koeman aan bij de lunch met spelers en staf en sprak hij uitvoerig met Van Bronckhorst. "Het is altijd leuk en goed Ronald weer te zien, zeker in zijn nieuwe rol als bondscoach", aldus de Feyenoord-trainer, die van 2011 tot 2014 assistent was van Koeman, volgens Voetbal International. "Hij weet dat hij bij deze club altijd welkom is."

Van Bronckhorst verwacht de komende tijd nog vaak contact te hebben met Koeman. "Dat hadden we al, maar ik denk dat het alleen maar intensiever zal worden. Persoonlijk sta ik altijd open voor gesprekken met de bondscoach en met Ronald aan het roer al helemaal."