Molenaar haalt zijn gram na ontslag: 'Die keuze heeft niet goed uitgepakt'

Molenaar haalt zijn gram na ontslag: 'Die keuze heeft niet goed uitgepakt'

04-03-2018 10:40
9

Robert Molenaar werd vorig jaar ontslagen als trainer van FC Volendam en de manier waarop zit hem nog altijd dwars. Hij moest naar verluidt zijn biezen pakken, nadat de spelersraad van de Noord-Hollanders naar het bestuur was gestapt.

Molenaar wil er bij De Tafel van Kees op FOX Sports niet te veel woorden aan vuil maken, maar Kees Kwakman valt in. Hij zou een van de initiators zijn geweest achter het vertrek van de coach. "Dat was een leuk stukje in Voetbal International. Maar op het laatst stond daar dat wij als spelersraad naar het bestuur zouden zijn gestapt om te zeggen dat Robert eruit moest. Dat is echt totale onzin."

"Dat is bij deze even gezegd, dat het gewoon echt niet waar is", vervolgt Kwakman. "Het lijkt me ook hoogst onwaarschijnlijk dat je als spelers naar het bestuur stapt om te zeggen dat je trainer eruit moet. Ik wil er graag over zeggen dat we hartstikke goed hebben gewerkt (met Molenaar, red.). Robert heeft het fantastisch gedaan bij Volendam. Daar plukken we nog steeds de vruchten van."

De huidig oefenmeester van Roda JC kan het toch niet laten om een steek uit te delen aan Volendam, dat teleurstellend dertiende staat in de Jupiler League. "Je mag ook concluderen dat de keuze die ze gemaakt hebben niet goed uitgepakt heeft."