Straf Vreven van start: Ik heb er gevoetbald, dus ik ken ze een beetje

Straf Vreven van start: "Ik heb er gevoetbald, dus ik ken ze een beetje"

09-03-2018 20:30
18

Na de indrukwekkende 2-1 overwinning op Feyenoord staat zaterdag een belangrijk duel op het programma voor NAC Breda. Coach Stijn Vreven zit op de tribune tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag, maar dat heeft ook zo zijn pluspunten.

De Bredase ploeg speelt tegen ADO Den Haag en vecht voor drie punten voor lijfsbehoud in de eredivisie. Maar dat zal moeten gebeuren zonder dat de coach op de bank zit. Vreven is drie wedstrijden geschorst nadat hij tegen Feyenoord al na vijf minuten een rode kaart kreeg. Nu moet hij zijn troepen vanaf de tribune aansturen. Maar dat betekent niet dat hij zich rustig gaat houden. "Ik heb er gevoetbald, dus ik ken ze een beetje", zegt Vreven tegen Omroep Brabant. "Maar op de tribune mag je net iets meer dan aan de zijkant." 

Hoewel NAC de punten hard nodig heeft, gelooft Vreven dat zijn ploeg in de eredivisie blijft. "Niets duidt er op dit moment op dat wij in de problemen gaan komen. Maar we zijn er nog niet. De spelers hebben er geloof in en het publiek staat achter ons, dus het mag eigenlijk niet meer mis gaan. Het wij-gevoel, dat er nog altijd heerst, maakt ons sterk en moet ons straks over de streep trekken", aldus Vreven.