De Boer slaat terug na Mourinho-kritiek: 'Bijna een miljard uitgegeven'

De Boer slaat terug na Mourinho-kritiek: 'Bijna een miljard uitgegeven'

13-03-2018 23:51
69

Frank de Boer heeft teruggeslagen naar Manchester United-manager Jose Mourinho. De Portugees noemde De Boer eerder deze week 'de slechtste manager uit de geschiedenis van de Premier League', in een reactie op kritiek van de Noord-Hollander.

Nadat Manchester United dinsdagavond uit de Champions League werd gekegeld door Sevilla, was het tijd voor De Boer om terug te slaan. "Hij kan wel beweren dat ik de slechtste Premier League-manager ooit ben. Maar hij is degene die bijna een miljard euro aan spelers heeft uitgegeven. En dan laat hij ze zo voetballen...", liet hij dinsdagavond aan BeIN Sports weten.

Onlangs liet De Boer zich al negatief uit over Mourinho, die Marcus Rashford naar de smaak van de voormalige Ajax-trainer te weinig speelminuten gunt. "Het is jammer dat Mourinho zijn trainer is", liet De Boer weten. Dit schoot bij Mourinho in het verkeerde keelgat: de Portugees liet tijdens een persconferentie weten dat De Boer, op basis van zijn Crystal Palace-statistieken, geen recht van spreken had.