Van Halst én Verbeek blijven bij Twente: 'We blijven tot het einde doorknokken'

Van Halst én Verbeek blijven bij Twente: 'We blijven tot het einde doorknokken'

19-03-2018 17:51
62

Jan van Halst en Gertjan Verbeek maken het seizoen af bij FC Twente. Volgens de technisch directeur van de Enschedese club is van een al dan niet gedwongen vertrek van een van de twee geen sprake.

Eerder op de dag berichtte TC/Tubantia dat Verbeek op de schopstoel zit. "Oh oke", lacht Van Halst het weg in gesprek met RTV Oost. "Geruchten kan je niks mee. Deze koers hebben we ingezet en na het seizoen gaan we evalueren." De directeur is zelf ook niet van plan om te vertrekken, hoewel hij zaterdag onder politiebegeleiding het stadion moest verlaten.

"Als ik thuis het woord ophouden al noem dan beginnen ze zelf al te roepen: Onder geen enkele voorwaarde, jij gaat door! Ze zijn thuis nog sterker dan ik bijna", aldus van Halst. "We blijven tot het einde doorknokken. We zijn er nog steeds van overtuigd dat het gaat lukken, maar dat het heel zwaar gaat worden is ook duidelijk."

Twente is hekkensluiter doordat Roda JC met 0-1 won bij NAC Breda. Dat kwam hard aan, geeft Van Halst toe. "Eigenlijk zie je het allemaal wel aankomen omdat je het hele seizoen al onderin bungelt. Maar we blijven erin, daar ben ik echt van overtuigd. Linksom of rechtsom, want als je dat niet meer gelooft kun je wel stoppen."

No Poll