Gênant moment in Jupiler League: 'Hij was het stadion niet levend uitgekomen'

Gênant moment in Jupiler League: 'Hij was het stadion niet levend uitgekomen'

25-03-2018 18:45
6

Rodney Antwi tekende zondagmiddag voor de winnende treffer tijdens de Jupiler League-wedstrijd tussen FC Volendam en FC Den Bosch (1-0), maar de snelle aanvaller zorgde vooral voor een hoop commotie. In blessuretijd was Antwi betrokken bij een koddig moment. 

Na een vlotte Volendamse counter doken Antwi en twee van zijn teamgenoten op voor de keeper van Den Bosch. De aanvaller had álle gelegenheid om af te leggen, maar ging voor eigen succes. Hij verprutste de kans en mocht daarna van geluk spreken dat Den Bosch in de resterende tijd niet gelijk maakte.

"Gelukkig hebben we wel gewonnen. Als dat niet was gebeurd, was ik daar denk ik blijven liggen", zei Antwi na de wedstrijd voor de camera van NHTrainer Misha Salden sprak zijn speler kort toe. 

"Ik heb hem voorzichtig verteld dat als de tegenstander nog had gescoord, hij waarschijnlijk niet levend het stadion was uit gekomen. Dit soort momenten beslist een wedstrijd." 

Volgens Antwi gebruikte Salden iets minder diplomatiek woorden. "Hij zei dat ik het overzicht had moeten houden en dat ik een klootzak was dat ik hem niet aflegde."