'Arsenal en Liverpool moeten snel zijn: goalie kost tót 30 april 25 miljoen euro'

'Arsenal en Liverpool moeten snel zijn: goalie kost tót 30 april 25 miljoen euro'

29-03-2018 20:57
16

Clubs die Bernd Leno willen overnemen van Bayer Leverkusen, doen er verstandig aan om uiterlijk 30 april toe te slaan voor de Duitse doelman. Leno (26) kan tot die datum namelijk ingelijfd worden voor 25 miljoen euro. 

Het Duitse BILD meldt dat deze week. Leno staat al jaren onder de lat bij subtopper Leverkusen. Hij heeft nu al 280 officiële duels namens de club op zijn naam staan. Onder meer SSC Napoli, Atlético Madrid, Arsenal en Liverpool zouden belangstelling hebben voor Leno. 

In het contract van de goalie is vastgelegd dat hij tót 30 april 2018 kan worden gekocht voor 25 miljoen. Wanneer die deadline verstreken is, heeft Leverkusen de luxe om te vragen wat het wil voor de zesvoudig international van Die Mannschaft. Leno heeft in de BayArena een contract tot medio 2020. 

Napoli en Atlético houden serieus rekening met een vertrek van respectievelijk Pepe Reina en Jan Oblak en zijn daarom op zoek naar alternatieven. Arsenal-goalie Petr Cech is inmiddels al 35 jaar en Liverpool-manager Jürgen Klopp is naar verluidt niet tevreden over doelmannen Simon Mignolet en Loris Karius. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s