Spaans medium brengt Cillessen in verband met nummer zes van Spanje

Spaans medium brengt Cillessen in verband met nummer zes van Spanje

30-03-2018 17:56
32

Het Spaanse El Gol Digital brengt Jasper Cillessen in verband met Sevilla. De reservedoelman van FC Barcelona zou bij de nummer zes van de Primera Division mogelijk eerste doelman kunnen worden.

Volgens het bericht uit Spanje is Sevilla-trainer Vincenzo Montella niet tevreden over Sergio Rico en geniet reservedoelman David Soria niet het vertrouwen. Cillessen zou daarom een serieuze optie zijn voor Sevilla, dat in de kwartfinales staat van de Champions League.

Cillessen heeft bij Barcelona een reserverol en moet sinds zijn aankomst in Catalonië Marc-André ter Stegen voor zich dulden. Spaanse media meldden eerder dit jaar dat Cillessen niet voornemens is om Barcelona te verlaten en ondanks zijn plek op de bank gelukkig is.

Toeval of niet, Kenneth Perez linkte Cillessen afgelopen maandag ook al aan Sevilla. Dat was naar aanleiding van het optreden van de doelman tegen Portugal, waarin hij uitblonk en meerdere fraaie reddingen verrichtte. De 28-jarige Cillessen moet met Jeroen Zoet uit gaan maken wie onder bondscoach Ronald Koeman de eerste Oranje-doelman gaat worden.

Lees ookPerez en De Boer 'beslechten' keeperskwestie: "Als je hem selecteert: opstellen"