Neymar erkent onenigheid met Cavani: Met zijn tweeën om tafel gaan zitten

Neymar erkent onenigheid met Cavani: "Met zijn tweeën om tafel gaan zitten"

Gepubliceerd: zondag 15 april 2018 om 13:40zo 15-04-2018 om 13:40

Neymar erkent dat hij heeft moeten wennen aan het samenspelen met Edinson Cavani. De momenteel geblesseerde superster van Paris Saint-Germain botste tijdens zijn eerste seizoen in Parijs al een paar keer met zijn Uruguayaanse collega.

Zo wilde de Braziliaan niet dat Cavani de penalty's neemt, gingen de twee bijna op de vuist en zou Neymar zelfs het vertrek van de PSG-topscorer aller tijden hebben geëist. "Natuurlijk was er een zekere spanning tussen mij en Cavani", geeft Neymar toe in gesprek met TV Globo in zijn vaderland. "Maar het werd door de buitenwereld groter gemaakt dan het in werkelijkheid was. We zijn met zijn tweeën om de tafel gaan zitten en hebben het uitgesproken."

De kou tussen beiden is inmiddels uit de lucht, benadrukt Neymar. "We zijn allebei geweldige spelers, maar we blijven nu eenmaal mensen. Edinson en ik moesten onze persoonlijke gevoelens opzijzetten." Neymar betreurt het dat de onenigheid tussen hem en Cavani vervolgens zo breed werd uitgemeten in de media. "De verhalen werden sterk overdreven en ik heb dingen gehoord die helemaal niet gebeurd zijn. Maar ja, dat zal wel goed verkopen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws