'Mogelijke terugkeer Nederlander zorgt voor interne verdeeldheid bij Barcelona'

'Mogelijke terugkeer Nederlander zorgt voor interne verdeeldheid bij Barcelona'

Gepubliceerd: maandag 16 april 2018 om 09:45ma 16-04-2018 om 09:45

De mogelijke terugkeer van Jordi Cruijff zorgt voor verdeeldheid bij FC Barcelona. Niet iedereen binnen de club is overtuigd van de Nederlander.

Dat meldt El Mundo Deportivo. Op dit moment is er een debat gaande over de vraag of Cruijff een goede aanvulling zou zijn voor het huidige managementteam. De laatste weken gonst het van de geruchten over een terugkeer van Cruijff in Camp Nou. Onlangs gaf hij aan dat hij aan zijn laatste seizoen bezig is bij Maccabi Tel Aviv.

Barcelona heeft Cruijff naar verluidt op het oog voor een technische functie. Toch is het bestuur niet unaniem over zijn mogelijke terugkeer. Op dit moment wordt er naar verluidt druk gediscussieerd. Enkele beleidsbepalers zien het liefst transfergoeroe Monchi van AS Roma komen, maar hij lijkt niet haalbaar.

Vorige week meldden Spaanse media al dat Cruijff de leiding over het B-team van Barcelona aangeboden heeft gekregen. Hij was als voetballer tussen 1993 en 1996 actief bij Barcelona. Zijn vader vierde er grote successen als speler en als trainer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws