Duitse transfer lonkt voor Roda-aanvaller: Natuurlijk is het mogelijk

Duitse transfer lonkt voor Roda-aanvaller: "Natuurlijk is het mogelijk"

19-04-2018 08:42
13

Roda JC-aanvaller Donis Avdijaj is nog niet vergeten in Duitsland. De Kosovaars international wordt door de Limburgers gehuurd van Schalke 04 en heeft de interesse van 1. FC Köln gewekt.

Dit melden diverse Duitse media, waaronder Express en de Westdeutsche Allgemeine Zeitung. De WAZ heeft Köln-directeur Frank Aehlig bovendien om een reactie gevraagd: Aehlig ontkent niet dat Avdijaj een interessante speler voor zijn club is. "Natuurlijk is het mogelijk dat hij bij ons komt spelen. Donis heeft een moeilijke fase in zijn carrière doorgemaakt, maar hij heeft zich in Kerkrade goed herpakt."

Naar verluidt heeft FC Köln al bij Schalke geïnformeerd naar Avdijaj, maar is er nog geen sprake van concrete onderhandelingen tussen beide partijen. De buitenspeler heeft nog een contract tot 2019 in Gelsenkirchen. Wanneer Avdijaj daadwerkelijk naar Köln vertrekt, zal hij naar alle waarschijnlijkheid uitkomen in de Tweede Bundesliga. Die Geissböcke zijn hekkensluiter op het hoogste Duitse niveau en hebben nog vier wedstrijden de tijd om een verschil van negen punten met de veilige plekken goed te maken.