Ziyech over mogelijke boycot: 'Zo zit ik niet in elkaar, dan ken je me niet'

Ziyech over mogelijke boycot: 'Zo zit ik niet in elkaar, dan ken je me niet'

20-04-2018 06:55
20

Hakim Ziyech heeft geen moment overwogen niet met Ajax in actie te komen tegen VVV-Venlo. De spelmaker kreeg zondag een duw van een supporter van de Amsterdammers. Die fan maakte deel uit van een groep die de spelersbus bij de Arena had opgewacht.

"Zo zit ik niet in elkaar. Dan ken je me niet", zegt Ziyech tegen het ANP. "Ik heb me gewoon omringd met vrienden en familie de afgelopen dagen. Zoals ik dat altijd doe." De Marokkaan werd donderdagavond door een klein deel van het publiek uitgefloten, maar kreeg vooral veel steun. Hij wil niet zeggen wat die steunbetuigingen met hem deden. "Ik praat niet over randzaken."

Wedden

Meer odds

Ziyech speelde tegen VVV (4-1) alle sores na de mislukte topper tegen PSV van zich af. Hij scoorde eenmaal en strooide met fijne passes. "Het enige wat we moesten doen was winnen en dat hebben we gedaan. Voor de rest valt er weinig goed te maken want we hebben geen prijs dit seizoen. Dit zijn geen fijne wedstrijden om te spelen", vervolgt hij tegen NU.nl.

Toch sloot Ziyech de wedstrijd in de Arena met een positief gevoel af. "De score had veel hoger dan 4-1 uit kunnen vallen, want we hebben enorm veel kansen laten liggen. Zeker na rust speelden we lekker en daarmee hebben we de rug aardig gerecht na de nederlaag tegen PSV. Nu is het zaak de tweede plaats veilig te stellen en dat gaat lukken."

Lees ookZiyech ontwijkt vragen over spreekkoren: "Maakt helemaal niet meer uit wat er is"