Ziyech ontwijkt vragen over spreekkoren: Maakt helemaal niet meer uit wat er is

Ziyech ontwijkt vragen over spreekkoren: "Maakt helemaal niet meer uit wat er is"

19-04-2018 23:36
78

Hakim Ziyech was de meest besproken man van de avond na de wedstrijd tussen Ajax en VVV-Venlo. De linkspoot werd door een klein groepje Ajax-fans uitgefloten en hatelijk toegezongen, waarna een groter deel van de Amsterdamse supportersschare juist begon te klappen voor Ziyech.

De Marokkaans international wilde echter niet te veel woorden vuilmaken aan het opmerkelijke incident. "Of ik het allemaal meekrijg? Nee, ik krijg het alleen soms mee wanneer er geklapt wordt. Voor de rest niets", liet hij na afloop weten aan FOX Sports. "Het doet me ook niets verder. Het maakt helemaal niet meer uit wat er is. Op dit moment wil ik er helemaal niet meer over praten. Ik heb het liever over mijn spel en niet over dit soort randzaken. Of het mijn spel beïnvloedt? Nee."

Ook op vragen over het 'spelersbusincident' na afloop van PSV-Ajax, toen Ziyech fysiek werd belaagd door enkele fans, wilde de spelmaker niet reageren. "Zoals ik al zei: ik wil over de wedstrijd praten en niet over allerlei randzaken. Het gaat nu over zondag, terwijl we hier eigenlijk staan om over de wedstrijd te praten. Of mijn gevoel hierdoor anders wordt? Zoals ik al zei: ik wil het alleen maar over de wedstrijd hebben."

Lees ook: Opvallend: Ajax-fans zijn het niet eens en fluiten Ziyech uit en zingen hem toe