Spaans gerucht: Messi is onder de indruk van Cillessen en benadert clubleiding

Spaans gerucht: Messi is onder de indruk van Cillessen en benadert clubleiding

23-04-2018 23:22
55

Lionel Messi wil graag dat Jasper Cillessen bij FC Barcelona blijft. Dat schrijft het Spaanse geruchtenmedium Don Balon. De Argentijnse wereldster is lovend over de Nederlandse doelman van de Catalaanse club. 

Volgens het geruchtmakende medium Don Balon hoopt Messi vurig dat Andres Iniesta en Cillessen komend seizoen ook bij Barcelona spelen. De aanvaller is zich daarentegen bewust van het feit dat Iniesta komende zomer naar alle waarschijnlijkheid vertrekt bij Barcelona. De Spanjaard staat in de belangstelling van clubs uit verschillende landen (waaronder China) en het heeft er alle schijn van dat hij afgelopen zaterdag afscheid nam van de club tijdens de 5-0 bekerwinst op Sevilla. 

Messi heeft wel goede hoop dat hij Cillessen in Spanje kan houden. De Nederlander weet ook dit seizoen geen basisplek af te dwingen, maar in de minuten die hij krijgt doet de ex-Ajacied het uitmuntend. Zo werd hij afgelopen weekend na diezelfde bekerfinale in binnen- en buitenland geroemd om zijn optreden. In de competitie staat Marc-André Ter Stegen onder de lat. 

Door de goede ontwikkeling van Cillessen heeft Messi bij de clubleiding aangegeven dat hij wil dat de goalie blijft. Messi zou namelijk overtuigd zijn van de kwaliteiten van de Hollander. De clubbestuurders snappen de wens van Messi en gaan ermee aan de slag. Cillessen, die een contract tot 2021 heeft bij Barça, vermaakt zich naar verluidt goed in Barcelona. De reservedoelman staat overigens wel in de belangstelling van meerdere clubs. 

Lees ook: Spaanse krant: dolgelukkige Cillessen accepteert reserverol en blijft bij Barça