'Met De Boer was het alleen maar: goedemorgen trainer. Hadden geen gesprek meer'

'Met De Boer was het alleen maar: goedemorgen trainer. Hadden geen gesprek meer'

26-04-2018 21:06
18

Ricardo Kishna had toen hij bij Ajax vertrok ook de keuze om voor het Spaanse Sevilla te spelen. De buitenspeler koos echter voor SS Lazio, mede vanwege Stefano Pioli, die daar toen trainer was.

"Italië is echt mooi, man. Sowieso betaalt Italië veel beter, maar dat is niet de reden waarom ik erheen ben gegaan", zegt Kishna bij Andy in de Auto. "Ze speelden voorronde Champions League toen ik erheen ging. Ik had de keuze tussen Sevilla en Lazio. Ik wilde heel graag ergens voetballen. De trainer was heel relaxed. Ik had er een goed gevoel bij."

Wedden

Meer odds

Kishna had echter liever in Amsterdam gebleven, maar vertrok daar uiteindelijk. "Ik wilde bij Ajax blijven, maar dat mocht niet zo zijn. Dan moet je verder gaan kijken en kijken wat het beste is. Of ik zelf weg wilde? Allebei. Het was niet alleen dat moment met De Boer, maar er waren meerdere momenten. Het was alleen: goedemorgen trainer. We hadden geen gesprekje meer. Dat heb je weleens, geeft niet. Dan is het voor allebei beter als je weggaat."

Lazio heeft Kishna verhuurd aan ADO Den Haag. Hij hoopt daar ook komend seizoen te blijven. "Ik wil graag bij ADO blijven. Ik hoop het, maar het is niet aan mij. Ik sta onder contract bij Lazio en heb tegen de club gezegd dat ik graag bij ADO wil blijven. Helemaal als je terugkomt na zo'n blessure hebben ze weinig aan je. Je moet gewoon voetballen. ADO heeft gewoon goed voor mij gezorgd en ben een Hagenees."

Lees ook: Kishna maakt salaris bekend: 'In Italië moet je dat openbaar maken'