'Man van zes goals en vijf assists om de tafel met Willem II'

'Man van zes goals en vijf assists om de tafel met Willem II'

05-05-2018 16:56
12

Willem II gaat komende maandag met diverse spelers in gesprek over hun toekomst bij de club. Ook Andreias Calcan zit om de tafel met de formatie uit Tilburg. Grote vraag is of de Roemeense aanvaller een tweede kans krijgt. 

Calcan wordt dit seizoen door Willem II verhuurd aan FC Dordrecht. Bij De Schapenkoppen heeft de aanvaller het behoorlijk goed gedaan. Met zes goals en vijf assists was hij één van de meest belangrijke spelers van de club.

Het Brabants Dagblad weet dat Willem II de mogelijkheid heeft om het aflopende contract van Calcan (24) met één seizoen te verlengen. Het is volgens de krant 'waarschijnlijk' dat de buitenspeler een nieuwe kans krijgt onder Adrie Koster, die onlangs werd aangesteld als opvolger van interim-trainer Reinier Robbemond. 

Willem II, dat zich afgelopen zondag veilig speelde, beschikt over meer spelers met een verbintenis die op 1 juli eindigt. Met onder meer Thom Haye, Darryl Lachman, Bartholomew Ogbeche, Asumah Abubakar en Etien Velikonja moet er nog gesproken worden.