Atlético publiceert statement: We zijn de houding van Barcelona helemaal zat

Atlético publiceert statement: "We zijn de houding van Barcelona helemaal zat"

08-05-2018 23:34
39

Atlético Madrid heeft fel gereageerd op de geruchten rond Antoine Griezmann. Miguel Ángel Gil Marín, voorzitter van Atlético, vraagt om respect en is niet blij met de houding van FC Barcelona, waar Griezmann al maanden aan wordt gelinkt.

Het statement van Atlético komt een paar uur nadat Spaanse media hebben gemeld dat Griezmann zo goed als zeker naar Barcelona vertrekt. Atlético is er helemaal klaar mee en heeft een verklaring op de clubsite gepubliceerd. 'Vanwege de statements en recente informatie die in de afgelopen dagen gepubliceerd zijn over de toekomst van Griezmann, vraagt Gil Marín respect voor de club', schrijft Atlético op de clubsite.

Wedden

Meer odds

Gil Marín komt ook met persoonlijk commentaar. In de media werd recentelijk over Griezmann gesproken door voorzitter Josep Maria Bartomeu en spits Luís Suarez. "We zijn de houding van Barcelona helemaal zat. Dat een president, speler en een voorzitter zo spreken over een speler die nog onder contract staat en binnenkort een Europese finale speelt, is een groot gebrek aan respect voor Atlético Madrid en de supporters."

Het standpunt van Atlético is helder, benadrukt Gil Marín. "Niet een keer hebben we onderhandeld over Griezmann en we hebben ook niet de intentie om dat te doen. Een paar maanden geleden heb ik aan Barcelona laten weten dat onze speler niet te koop is en we hem ook niet gaan verkopen."

"Genoeg is genoeg. Ik hoop dat dit statement doet waarvoor het bedoeld is en dat wij Atlético-fans van dit moment kunnen genieten en ons voor kunnen bereiden op een Europese finale, zoals we dat horen te doen."

Lees ook'Griezmann vertrekt bij Atlético: clausule van 100 miljoen euro geactiveerd'