'Neymar-kamp schakelt superagent in en zet mogelijke toptransfer in gang'

'Neymar-kamp schakelt superagent in en zet mogelijke toptransfer in gang'

10-05-2018 16:05
43

Het is sterk de vraag of Neymar volgend seizoen nog bij Paris Saint-Germain speelt. De vader van de Braziliaanse ster heeft superagent Pini Zahavi ingeschakeld om een mogelijke transfer naar Real Madrid in gang te zetten.

Dat meldt het Franse Liberation donderdag. Neymar senior vloog eind april van São Paolo naar Parijs voor een ontmoeting met Zahavi. Inzet van de gesprekken was een mogelijk transfer. Zahavi was afgelopen zomer ook nauw betrokken bij Neymars vertrek bij FC Barcelona voor 222 miljoen euro.

"De vader van Neymar heeft Zahahi gevraagd de deur te openen voor zijn zoon naar Europese topclubs", wordt een 'betrouwbare bron' geciteerd door Liberation. Neymar denkt niet aan een move naar de Premier League, Serie A of Bundesliga, waardoor Real Madrid de enige reële optie lijkt.

Woensdag meldde AS dat Neymar in onderhandeling is met Real Madrid. Een Spaanse delegatie zou de voorbije periode twee keer in Brazilië zijn geweest voor een gesprek met de Braziliaan, die in zijn thuisstad Rio de Janeiro was om te herstellen van een operatie aan zijn rechtervoet.