Breaking news

LIVE: Ten Hag kiest voor 'AZ-variant' op cruciale Europa League-avond Ajax

'Feyenoord raakt verdediger (15) kwijt: volledige Premier League-top wil toeslaan'

'Feyenoord raakt verdediger (15) kwijt: volledige Premier League-top wil toeslaan'

Gepubliceerd: zaterdag 12 mei 2018 om 16:15za 12-05-2018 om 16:15

Vrijwel alle topclubs uit de Premier League hengelen naar de handtekening van Melayro Bogarde. Bij Manchester City, Manchester United en Arsenal ligt een lucratief contract klaar voor de vijftienjarige verdediger van Feyenoord. 

Eind mei wordt Bogarde, het neefje van Jong Ajax-assistent Winston Bogarde, zestien jaar. Vanaf dat moment mag de tiener zijn eerste profcontract signeren. City, United en Arsenal staan klaar om Bogarde te verleiden. Ook Chelsea en Liverpool hebben concrete interesse, weet The GuardianDie twee clubs deden Bogarde nog geen concrete aanbieding. 

Volgens de krant wordt Bogarde beschouwd als één van de grootste talenten van Europa in zijn leeftijdklasse. Blijkbaar ziet Man City-manager Pep Guardiola de snelle, sterke centrale verdediger als een jongere uitvoering van international John Stones. Bogarde is door City uitgenodigd voor een bezoek aan het trainingscomplex van de Premier League-kampioen. Ook stadgenoot United en Arsenal willen Bogarde graag ontvangen.  

Vanuit Duitsland is er eveneens belangstelling voor het talent. RB Leipzig wil Bogarde graag inlijven. The Guardian verwacht echter dat de jongeling naar Engeland zal verkassen. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws