Update: 'Ajax presenteert Magállan na Pinksteren, transfersom acht miljoen euro'

Update: 'Ajax presenteert Magállan na Pinksteren, transfersom acht miljoen euro'

Gepubliceerd: zaterdag 19 mei 2018 om 08:20za 19-05-2018 om 08:20

De onderhandelingen tussen Ajax en Boca Juniors over de transfer van Lisandro Magállan naderen het einde. Het Argentijnse Ole verwacht dat beide clubs vrijdag nog  een akkoord bereiken over de overgang van de Argentijnse verdediger.

Ajax heeft momenteel een bod van negen miljoen dollar (iets meer dan 7,5 miljoen euro) op tafel gelegd. Dat vindt Boca Juniors nog te weinig, maar de verwachting is wel dat Ajax er spoedig met de Argentijnse club uit gaat komen. Ole schrijft dat Ajax en Boca Juniors waarschijnlijk akkoord gaan met tien miljoen dollar (8,5 miljoen euro).

Ajax en Boca Juniors onderhandelen al een tijdje over Magállan. De Argentijnse club wilde de verdediger niet voor een lage prijs laten vertrekken omdat hij een van de sterkhouders is en wilde 'dubbele cijfers' voor hem zien. Er is meer belangstelling voor Magállan, maar Ajax heeft de beste papieren om de verdediger naar Amsterdam te halen. Onder meer Sevilla wordt aan de stopper gelinkt.

Zeker lijkt wel dat Magállan zijn laatste wedstrijd voor Boca Juniors heeft gespeeld. De Telegraaf meldde eerder deze week dat Magállan al een persoonlijk akkoord heeft met Ajax over een contract voor vijf jaar. 

Update 19.5 08:19: Ajax rekent erop dat Magállan na Pinksteren gepresenteerd kan gaan worden. De Amsterdammers hebben met de speler een akkoord voor een vijfjarig contract en naderen overeenstemming over de transfersom, meldt De Telegraaf. Ajax zal rond de acht miljoen euro overmaken naar Argentinië. Dat kan nog iets hoger worden door bonussen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws