Voorzitter bevestigt: bod van 15 miljoen op vermeend Ajax-target ontvangen

Voorzitter bevestigt: bod van 15 miljoen op vermeend Ajax-target ontvangen

24-05-2018 21:15
101

Chivas Guadalajara heeft twee aanbiedingen ontvangen voor Rodolfo Pizarro, vermeend doelwit van Ajax. Volgens voorzitter Francisco Gabriel de Anda van de Mexicaanse club zijn de voorstellen haast te goed om af te wijzen, laat hij weten aan ESPN.

"Er is al een aanbieding van een Europese club en eentje van een Mexicaanse club", stelt de preses. Chivas zou het geld goed kunnen gebruiken. "Ik moet zeggen dat een voorstel bijna onmogelijk is om af te wijzen. Als het bod uiteindelijk goed is voor de club en ook de speler gaat akkoord, dan vertrekt hij. Zo staan de zaken."

Naar verluidt ligt er een bod van zo'n vijftien miljoen euro op tafel voor de 24-jarige aanvallende middenvelder. Hij werd begin deze maand nog nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax. In een eerder stadium werd al gerept over interesse van PSV in de Mexicaan.

"De waarheid is dat er veel geïnteresseerde clubs zijn, met name uit Europa. Ik moet nog bekijken wat ik ga doen, wat bij me past en waar ik gelukkig zal zijn. Ik weet niet naar welke competitie mijn voorkeur uit gaat. Ik weet niet wat het beste voor mij is", liet Pizarro zelf weten.