Tegenstrijdige Ajax-berichten: transfer op losse schroeven vs bijna rond

Tegenstrijdige Ajax-berichten: transfer op losse schroeven vs bijna rond

03-06-2018 08:38
55

Het Argentijnse Olé weet het zeker: Lisandro Magallán is spoedig speler van Ajax. De deal heeft inmiddels behoorlijke vertraging opgelopen, maar komt volgens het Argentijnse medium niet in gevaar. Volgens een bericht van Radio La Red zou de transfer van Magallán juist op losse schroeven staan.

Boca Juniors zou op het laatste moment toch weer met aanvullende eisen zijn gekomen. De Argentijnen moeten naar verluidt dertig procent belasting betalen over de transfer en zouden daardoor extra geld los willen peuteren bij de Amsterdammers.

Olé beschrijft de situatie anders en meldt dat de 24-jarige centrale verdediger wel degelijk op het punt staat om Ajacied te worden. De reden dat het volgens Olé wat langer duurt is omdat Boca eerst een vervanger in huis wil halen, voor de handtekeningen worden gezet.

Magallán is deze week al medisch gekeurd in Amsterdam. Ook de keuring liep vertraging op, volgens De Telegraaf vanwege de reisschema's van iedereen die bij de contractondertekening aanwezig moet zijn. Volgens Nederlandse media betaalt Ajax acht miljoen euro exclusief bonussen voor Magallán.