'AS Roma legt 30 miljoen euro op tafel; donderdag medische keuring'

'AS Roma legt 30 miljoen euro op tafel; donderdag medische keuring'

06-06-2018 17:15
20

In afwachting van een mogelijke deal met Ajax over Justin Kluivert en/of Hakim Ziyech lijkt AS Roma zich sowieso te versterken met Bryan Cristante. Italiaanse media schrijven woensdagmiddag dat de middenvelder van Atalanta Bergamo donderdag in Rome arriveert voor een medische keuring. 

Cristante (23), afgelopen maandagavond nog in actie namens Italië tijdens het oefenduel met Nederland (1-1), gaat Roma een slordige 30 miljoen euro kosten. Dat meldt Sky Italia. Ook Juventus, Internazionale en SSC Napoli werden gelinkt aan de spelverdeler. Naar verwachting landt Cristante woensdagavond op een vliegveld in de Italiaanse hoofdstad; donderdag wordt hij vervolgens gekeurd.

Roma, de nummer drie van de Serie A, is volop in de weer met versterkingen voor het nieuwe seizoen. Eerder werden al verdediger Ivan Marcano en spelmaker Ante Coric gecontracteerd. Roma is volgens tal van media óók bezig met de komst van vleugelaanvaller Kluivert en Marokkaans international Ziyech. 

La Gazzetta dello Sport schreef dinsdagavond dat er zelfs al bijna sprake zou zijn van een akkoord over Kluivert. Dat bericht werd niet veel later ontkracht door De Telegraaf

Lees ook: Ziyech en Kluivert richting Rome: selectie op de schop, onzekerheid rond Strootman