Telegraaf vol vertrouwen over aanstaande Ajax-transfer: 'Maak je geen zorgen'

Telegraaf vol vertrouwen over aanstaande Ajax-transfer: 'Maak je geen zorgen'

07-06-2018 06:56
43

Lisandro Magallán zal komend seizoen gewoon in een Ajax-shirt te bewonderen zijn, denkt De Telegraaf. De transfer van de 24-jarige Argentijnse verdediger is zo goed als rond, maar kan pas definitief doorgang vinden wanneer zijn huidige club Boca Juniors een vervanger voor hem heeft gevonden.

Dit laat Ajax-watcher Mike Verweij namens de ochtendkrant weten als reactie op een Twitter-bericht van een bezorgde supporter. 'Maak je geen zorgen, die komt gewoon. Alleen wat vertraging', laat Verweij weten via het sociale medium. Ajax heeft al een akkoord bereikt met zowel Boca Juniors als met Magallán en heeft de verdediger al medisch gekeurd. Boca wil Magallán echter pas laten gaan, wanneer het een nieuwe verdediger binnen heeft: dit moet naar alle waarschijnlijkheid de 29-jarige Carlos Izquierdoz, momenteel onder contract bij het Mexicaanse Santos Laguna, worden.

De afgelopen dagen doken er vele berichten op over Magallán, wiens transfer op losse schroeven zou staan. Ajax zou hebben geëist dat de transfer op korte termijn wordt afgerond en had naar verluidt al twee alternatieven voor de Argentijn gevonden. De Paraguayaan Fabio Balbuena en de Fransman Christopher Jullien werden onlangs aan de Amsterdammers gelinkt.