Onverwacht ontslag bij FC Twente: Daardoor was ik echt pissed off natuurlijk

Onverwacht ontslag bij FC Twente: "Daardoor was ik echt pissed off natuurlijk"

16-06-2018 15:50
18

Cultfiguur Jeroen Heubach is drie jaar na zijn gedwongen vertrek bij FC Twente nog steeds verbitterd over de manier waarop hij door zijn grote liefde aan de kant is gezet. In 2015 kreeg Heubach, toen nog actief als assistent-trainer in de jeugdopleiding, plots te horen dat hij moest vertrekken. 

De voormalig linksback is 'kwaad over hoe alles is verlopen', zegt hij in gesprek met VICE Sports"Daar zijn ze gewoon niet eerlijk over geweest. Ik kreeg te horen dat ik naar het trainingscentrum in Hengelo kon komen. Binnen tien minuten was ik weer thuis en was ik ontslagen. Ik kreeg helemaal geen uitleg."

Wedden

Meer odds

"In de periode ervoor had ik al een paar keer gevraagd hoe mijn toekomst eruit zou gaan zien. Mijn contract liep af, maar ze bleven maar roepen: maak je niet druk, dat komt echt wel goed. Daardoor was ik echt pissed off natuurlijk."

Uitleg heeft Heubach nooit gekregen. "Ik heb daarna niemand van Twente gesproken. Alleen als ik later zelf weer eens op de club kwam, dan praat je natuurlijk met mensen. Maar verder? Geen telefoontje. Niks."