'Real Madrid plant operatie-Neymar: vier landgenoten moeten superster overtuigen'

'Real Madrid plant operatie-Neymar: vier landgenoten moeten superster overtuigen'

18-06-2018 09:05
13

Real Madrid hoopt nog altijd op de komst van Neymar, meldt Marca. De Koninklijke zet naar verluidt grof geschut in om de duurste voetballer ter wereld over de streep te trekken: vier landgenoten moeten Neymar overtuigen van een transfer naar de Spaanse hoofdstad.

Marcelo en Casemiro zitten samen met de man van 222 miljoen in de Braziliaanse WK-selectie en moeten naar verluidt op de vleugelaanvaller inpraten. Neymar is een goede vriend van Marcelo en speelt al sinds zijn periode als jeugdinternational samen met Casemiro. Ook Ronaldo Nazario en Roberto Carlos zijn volgens Marca ingezet door Real Madrid. Het illustere duo speelde in het verleden voor Brazilië én voor Real Madrid en lijkt een goed woordje te moeten doen.

Waar Neymar zijn carrière gaat vervolgen, is op dit moment de grote vraag. De superster ligt nog tot 2022 vast bij Paris Saint-Germain en zou al met de nieuwe trainer Thomas Tuchel over de PSG-plannen voor volgend seizoen gesproken hebben. Marca berichtte vrijdag echter dat de Brailiaan bij zijn oude club FC Barcelona is aangeboden.

No Poll