'Tuchel slaagt voor eerste PSG-opdracht tijdens positief gesprek met Neymar'

'Tuchel slaagt voor eerste PSG-opdracht tijdens positief gesprek met Neymar'

22-05-2018 21:57
22

Neymar heeft besloten om toch nog een seizoen bij Paris Saint-Germain te blijven, meldt het Spaanse medium Sport. De Braziliaanse superster wordt al vrijwel het hele seizoen in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar lijkt zijn tweede seizoen in Parijs tegemoet te gaan.

Een gesprek met de nieuwe PSG-trainer Thomas Tuchel zou de doorslag hebben gegeven. De Duitser heeft met Neymar gesproken over diens plannen voor het komende seizoen en Neymar heeft daar naar verluidt positief op gereageerd. Hiermee heeft Tuchel alvast aan de eerste opdracht van voorzitter Nasser Al-Khelaifi voldaan: Neymar overhalen om zijn tot medio 2022 doorlopende contract te respecteren.

Onlangs nog meldde een ander medium uit Spanje, AS, nog dat Neymar al zijn vertrek had aangekondigd tijdens een etentje met ploeggenoten. Deze berichtgeving staat echter haaks op die van Sport, dat eerder deze week met een ander transfernieuwtje kwam: Real Madrid zou zijn pijlen niet op Neymar, maar op ploeggenoot Kylian Mbappé gericht hebben. PSG lijkt echter niet van plan om het negentienjarige supertalent te verkopen.

No Poll