'Cocu aast naast Van Ginkel en Jörgensen óók op voormalig PSV-aanvaller'

'Cocu aast naast Van Ginkel en Jörgensen óók op voormalig PSV-aanvaller'

26-06-2018 10:38
37

Na Marco van Ginkel (Chelsea) en Nicolai Jörgensen (Feyenoord) wordt nu ook Luciano Narsingh gelinkt aan Fenerbahçe. Phillip Cocu zou volgens Turkse media azen op een hereniging met de vleugelaanvaller van Swansea City. 

Een vertrek van Narsingh uit Wales ligt voor de hand. Het contract van de 27-jarige aanvaller loopt over één jaar af bij Swansea. Na de degradatie van de club uit de Premier League is het aannemelijk dat er spelers verkocht moeten worden en dat Swansea open staat voor een vertrek van Narsingh. 

Fanatik meldt dat Cocu de 19-voudig international van Oranje graag naar zijn nieuwe club wil halen. Bij PSV werkten Cocu en Narsingh een paar jaar samen. Een andere naam die klinkt in de wandelgangen, is Nicolai Jörgensen. De Deense targetman van Feyenoord zou het belangrijkste alternatief zijn voor Bas Dost, op wie Cocu allereerst zijn pijlen richt.

Ook Marco van Ginkel staat volgens de Turkse pers op het lijstje van Fenerbahçe en Cocu. Alles wijst erop dat de middenvelder deze zomer verkocht wordt door Chelsea. De afgelopen seizoenen werd hij door The Blues verhuur aan PSV.