'Cocu mag bij Fenerbahçe hopen op Barça-flop na goed WK: eerste bod neergelegd'

'Cocu mag bij Fenerbahçe hopen op Barça-flop na goed WK: eerste bod neergelegd'

30-06-2018 09:05
13

Phillip Cocu krijgt bij Fenerbahçe mogelijk de beschikking over Yerry Mina. De aankoop van FC Barcelona heeft zijn stempel vooralsnog niet kunnen drukken op de Spaanse ploeg en mag vertrekken.

Fenerbahçe heeft een bod gedaan op Mina. Dat meldt de Spaanse krant AS. Mina mag vertrekken bij Barcelona, maar de club is niet van plan om overhaaste beslissingen te nemen.

De Colombiaanse verdediger is met zijn land actief op het WK en laat daar een uitstekende indruk achter. Dat biedt kansen voor Barcelona, dat na het WK mogelijk meer geïnteresseerde clubs op bezoek krijgt. Het is aannemelijk dat Fenerbahçe Mina al op het lijstje had staan nog voor Cocu daar trainer werd.

De geruchten rond Mina komen niet uit de lucht vallen. De Spaanse krant Mundo Deportivo schreef eerder al dat het er slecht uitziet voor de verdediger bij Barcelona. De Catalanen hopen ongeveer 25 miljoen euro voor hem te ontvangen. Of Fenerbahçe bereid is dat te betalen is de vraag. Barcelona hoopt in ieder geval winst te maken op Mina.