Update: 'Hull City meldt zich in Eindhoven voor verdediger met vertrekwens'

Update: 'Hull City meldt zich in Eindhoven voor verdediger met vertrekwens'

04-07-2018 12:30
75

De overstap van Jordy de Wijs naar Perugia gaat definitief niet door. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad maandag. De kampioen van Nederland heeft geen akkoord weten te bereiken met de Italiaanse club. 

Afgelopen vrijdag meldde het ED ook al dat de transfer van De Wijs (23) naar de Serie B zo goed als zeker van de baan was. PSV en Perugia konden het niet eens worden over een deal. Een paar dagen later is er niets veranderd aan die stiuatie. Perugia wilde niet aan de eisen van PSV voldoen. 

Afgelopen seizoen werd De Wijs verhuurd aan Excelsior. In Kralingen deed de centrale verdediger het prima. De Wijs keerde terug in Eindhoven, maar al snel werd duidelijk dat een serieuze kans op een basisplaats niet aan de orde is. Het contract van De Wijs loopt nog één jaar door. 

Het ED schrijft dat De Wijs 'nu voor zijn kansen bij PSV gaat'. Ondertussen staat de stopper nog steeds open voor een vertrek. 

Update 04/07 12.30: Niet Perugia, maar Hull City wordt mogelijk de nieuwe werkgever van De Wijs. Volgens Voetbal International heeft de Championship-formatie zich gemeld voor de verdediger, die in Eindhoven nog één jaar vastligt. De Wijs wil naar verluidt dolgraag aan de slag bij een Engelse club. Hull degradeerde in 2017 uit de Premier League. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s