'Brands en Cocu strijden met elkaar om WK-revelatie: Fenerbahçe biedt 30 miljoen'

'Brands en Cocu strijden met elkaar om WK-revelatie: Fenerbahçe biedt 30 miljoen'

05-07-2018 09:54
55

De voormalige PSV-collega's Marcel Brands en Phillip Cocu lijken lijnrecht tegenover elkaar te staan op de transfermarkt. Het Fenerbahçe van Cocu heeft een bod van dertig miljoen euro op FC Barcelona-verdediger Yerry Mina gedaan, bericht het Spaanse Diario Sport.

Woensdagavond meldde The Liverpool Echo nog dat Brands, als directer of football van Everton, probeert om Mina naar Goodison Park te halen. Hoeveel The Toffees voor Mina willen betalen, is vooralsnog niet duidelijk. De 23-jarige Colombiaan ligt nog tot de zomer van 2023 vast bij Barcelona, dat naar verluidt een afkoopsom van honderd miljoen euro in diens verbintenis heeft opgenomen.

Wedden

Meer odds

Mina speelt sinds een half jaar in Camp Nou, maar heeft weinig indruk kunnen maken in zes officiële wedstrijden. Op het WK is de centrale verdediger echter één van de uitblinkers. Mina kwam drie keer in actie namens Colombia en scoorde in alle drie de wedstrijden met het hoofd. De verdediger kon echter niet voorkomen dat Colombia na het nemen van penalty's sneuvelde tegen Engeland.