Swansea ziet Fer eindelijk weer op trainingsveld: 'Zware maanden achter de rug'

Swansea ziet Fer eindelijk weer op trainingsveld: 'Zware maanden achter de rug'

Gepubliceerd: donderdag 12 juli 2018 om 12:00do 12-07-2018 om 12:00

Leroy Fer is na vijf maanden eindelijk terug op het trainingsveld. De middenvelder werkt bij Swansea City hard aan zijn herstel en is op de goede weg.

Fer liep in februari van dit jaar een achillespeesblessure op in de wedstrijd tegen Leicester City. De Nederlander hoopt snel weer minuten te kunnen maken. Toch wil hij zich niet teveel focussen op een datum. "Als alles goed gaan kan ik hopelijk begin september weer wedstrijden spelen."

"Ik heb zware maanden achter de rug, met alles wat er binnen de club is gebeurd natuurlijk", vervolgt Fer. "Maar dat ik weer op het veld sta is een stap vooruit en stemt me positief", aldus de middenvelder op de website van The Swans.

Swansea City degradeerde vorig seizoen uit de Premier League. Fer moest het lijdzaam toezien. "Ik ben kalm en rustig gebleven en heb hard gewerkt. Dat betaalt zich nu uit. Mijn achilles voelt heel goed, ik heb nu eigenlijk geen last. Ik werk elke dag hard en het gaat met de dag beter. Ik ben blij dat ik weer op het veld sta, maar we zijn er nog niet."

Lees ook: Ook oud-bekende Fer mogelijk in beeld bij Feyenoord als middenvelder vertrekt 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws