Update: 'Hazard te duur voor Barcelona, Real Madrid overweegt bod van 165 miljoen'

Update: 'Hazard te duur voor Barcelona, Real Madrid overweegt bod van 165 miljoen'

13-07-2018 09:24
38

Eden Hazard moet de opvolger van Cristiano Ronaldo worden, meldt The Daily Mail vrijdagochtend. Real Madrid bereidt volgens de Engelse krant een astronomisch bod voor op de aanvoerder van de Rode Duivels.

Real Madrid zag deze week Ronaldo eerder deze week definitief naar Juventus vertrekken. De Koninklijke wordt al langere tijd gelinkt aan Neymar, maar volgens The Daily Mail staat Hazard bovenaan het lijstje van de regerend Champions League-winnaar. Real Madrid zou zelfs een bod van 165 miljoen euro willen neerleggen. Dat zou van Hazard de op twee na duurste speler aller tijden maken, na Neymar (222 miljoen euro) en Kylian Mbappé (180 miljoen euro).

Hazard heeft nog een contract voor twee jaar bij Chelsea, maar heeft al verschillende keren geweigerd om dat te verlengen. Chelsea probeerde hem al te verleiden met een nieuwe verbintenis aan 330.000 euro per week, maar de WK-uitblinker hield de boot tot nu toe af.

Real Madrid lijkt overigens serieuze concurrentie te moeten ondervinden. Volgens het Spaanse Sport is ook FC Barcelona geïnteresseerd in de Rode Duivel.

Update 9.24: FC Barcelona lijkt niet in de markt te zijn voor Hazard, laat Kristof Terreur weten. Volgens de in Londen gevestigde journalist van Het Laatste Nieuws is Hazard te duur voor de Catalanen. Real Madrid heeft nog geen bod gedaan op de Belg, maar Terreur sluit niet uit dat De Koninklijke dat in de toekomst wel gaat doen.