'Kadioglu pakt vliegtuig om toptransfer af te ronden; Cocu slaat grote slag'

'Kadioglu pakt vliegtuig om toptransfer af te ronden; Cocu slaat grote slag'

13-07-2018 20:12
46

Ferdi Kadioglu lijkt NEC in te ruilen voor Fenerbahçe. Het supertalent van de Nijmegenaren is gespot op een vliegveld en wordt in verband gebracht met de Turkse topclub.

Diverse Turkse media als Hurriyet, Milliyet, Fanatik en CNN Türk weten zeker dat Kadioglu naar Istanbul is gevlogen om daar te praten met de directie van Fenerbahçe. De deal zou zelfs al bijna in kannen en kruiken zijn.

Kadioglu is gespot samen met zijn vader, moeder en zaakwaarnemers Karel Jansen en Joost Ebergen van managementbureau Wasserman. Dat Kadioglu samen met zijn familie en zaakwaarnemers gespot is lijkt meer dan alleen toeval. Turkse media zijn daar ook stellig van overtuigd.

Technisch directeur Remco Oversier zei deze week in de Gelderlander dat zowel binnen- als buitenlandse clubs belangstelling hebben voor de spelmaker en dat het 'weleens snel zou kunnen gaan'. Fenerbahçe is al eerder aan Kadioglu gelinkt. Scouts van de Turkse topclub zaten vorig seizoen op de tribune in Nijmegen om de middenvelder aan het werk te zien.

Mocht Kadioglu daadwerkelijk naar Fenerbahçe gaan, dan is hij de eerste Nederlandse zomerversterking van de nieuwe trainer Phillip Cocu, die volgens diverse media belangstelling heeft voor meer Nederlanders. Onder meer Bas Dost, Georginio Wijnaldum en Marco van Ginkel zijn al genoemd.

Lees ookClubs uit binnen- en buitenland melden zich voor Kadioglu: 'Kan nu snel gaan'