Go Ahead Eagles haalt spits terug naar Nederland: 'Alleen maar sterker geworden'

Go Ahead Eagles haalt spits terug naar Nederland: 'Alleen maar sterker geworden'

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 10:04ma 16-07-2018 om 10:04

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Thomas Verheydt. De 26-jarige aanvaller komt over van Crawley Town uit de Engelse League Two. Dat meldt Go Ahead Eagles via de officiële kanalen.

Verheydt moet nog wel de medische keuring goed doorstaan, maar als dat lukt tekent hij in Deventer een contract voor twee jaar plus een optie voor nog een jaar. "De kleinste verdediger die ik ben tegengekomen afgelopen seizoen was 1 meter 98", vertelt de 1.92 meter lange aanwinst op het digitale huis van Go Ahead. "Eén voordeel: van al die gevechten en beukpartijen ben ik alleen maar sterker geworden."

Verheydt ging in 2015 van Scheveningen naar MVV. Na twee seizoenen maakte hij de overstap naar Crawley Town. Nu keert hij terug in Nederland. "Ik wil gewoon lekker veel spelen', legt hij uit. "Ik voel me aangetrokken tot Go Ahead Eagles. Het is een volksclub. De trainer wil aanvallend spelen met opkomende backs en hoge druk. Ik ben een spits die het spel naar zich toetrekt, zich in de zestien meldt en dan afmaakt. De plannen van de technische leiding passen perfect bij mijn spel."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws