Update: 'Grote Everton-deal van 34 miljoen blijkt onzin: absoluut geen interesse'

Update: 'Grote Everton-deal van 34 miljoen blijkt onzin: absoluut geen interesse'

18-07-2018 15:00
22

Marcel Brands, Director of Football van Everton, lijkt een verrassende slag te slaan op de transfermarkt. The Toffees zijn dicht bij het aantrekken van Malcom, meldt Sky Sports dinsdagavond. Het zou de eerste grote aankoop zijn voor Brands.

De 21-jarige Malcom stond nadrukkelijk in de belangstelling van onder meer Tottenham Hotspur en Internazionale. De Italianen leken met de Braziliaanse smaakmaker van Bordeaux aan de haal te gaan, maar slaagden er niet in om de deal af te ronden. De Nerazzurri zetten in op een huurtransfer met optie tot koop, waar de Fransen hem direct wilden verkopen.

Het geeft Everton en Brands de kans om Malcom voor de neus van Inter weg te kapen. De Premier League-club is bereid om zo'n 34 miljoen euro te betalen. Malcom kan een vijfjarig contract tekenen op Goodison Park ter waarde van 90.000 euro per week. De verwachting is dat Everton donderdag om tafel gaat met Bordeaux om de transfer af te ronden.

Update 18/7 15.00: Volgens The Liverpool Echo klopt er niets van het verhaal dat Everton van plan is om zich te versterken met Malcom. Het medium schrijft dat woensdag, kort nadat er werd gemeld dat The Toffees al in verregaande onderhandeling zijn over de Braziliaanse buitenspeler van Bordeaux. Everton is één van de weinige Premier League-clubs die nog geen aankopen heeft gedaan voor het nieuwe seizoen.