Overtoom duikt op in de Keuken Kampioen Divisie: Vroeg of ik mee wilde trainen

Overtoom duikt op in de Keuken Kampioen Divisie: "Vroeg of ik mee wilde trainen"

18-07-2018 19:01
19

Willie Overtoom vervolgt mogelijk zijn carrière bij FC Volendam. De clubloze ex-middenvelder van onder meer Heracles Almelo traint mee bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie en hoopt daar een contract te verdienen. 

De 32-jarige Overtoom zit al jaren zonder club, maar hoopt nu op een rentree in Nederland. Of hij daadwerkelijk een contract gaat tekenen in Volendam, is nog niet duidelijk. Maar: "Als ik daar niet had willen spelen, had ik niet meegetraind, maar het is nu nog te vroeg om te zeggen dat ik daar ga spelen. Ik moet de komende weken gaan zien hoe fit ik ben en of ik de motivatie heb", zegt Overtoom tegen Tubantia

"We hebben geen intentie uitgesproken. Ik ken de trainer (Misha Salden, red.) en hij vroeg of ik mee wilde trainen. Ik kan het momenteel aardig volhouden, maar het heeft tijd nodig. De rest is natuurlijk al iets langer bezig. Ik moet mezelf wel in bescherming nemen", aldus Overtoom. "Ik mis het om op het veld te staan. Om dagelijks bezig te zijn. Als ik fit ben, ben ik nog tot veel in staat."