'FC Barcelona volgt bekende van Valverde; prijskaartje van 50 miljoen euro'

'FC Barcelona volgt bekende van Valverde; prijskaartje van 50 miljoen euro'

23-07-2018 22:15
33

Dani Parejo staat in de belangstelling van FC Barcelona. Trainer Ernesto Valverde heeft de aanvoerder van Valencia op zijn verlanglijstje gezet, maar ziet hem (nog) niet als topkandidaat.

Dat meldt AS in Spanje. Parejo heeft interesse in een transfer naar Camp Nou, maar het is mogelijk dat de middenvelder op andere gedachten wordt gebracht als Valencia hem een nieuw en verbeterd contract aanbiedt.

Barcelona houdt de status van Parejo in gedachten. Hij komt alleen in beeld als een ander doelwit niet haalbaar blijkt. Parejo kan voor een bedrag van vijftig miljoen euro vertrekken bij Barcelona. Dat bedrag heeft Valencia in het contract van de aanvoerder op laten nemen.

Valverde en Parejo kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Valencia. Valverde stond van 2012 tot 2013 aan het roer bij de club. Daarna trainde hij Athletic Bilbao vier jaar lang. Parejo speelt al sinds 2011 voor Valencia. Hij heeft 211 wedstrijden achter zijn naam staan. Valencia is naar verluidt al sinds oktober met Parejo in gesprek over een nieuw contract, maar die gesprekken verlopen vooralsnog stroef.